NK ŠIROKI-TUZLA CITY Trener Budimir najavio da puni samopouzdanja idu po pobjedu

NK Široki Brijeg,FC Tuzla City,Premijer liga BiH

U posljednjem susretu 3. kola Premijer lige BiH u nedjelju, 13. kolovoza na Pecari u 21 sat sastaju se Široki Brijeg i Tuzla City.

Na današnjoj konferenciji za medije trener Marijan Budimir zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci na gostovanju u Posušju i na proteklim zajedničkim druženjima.

"Pozitivno san iznenađen brojem naših navijača i načinom navijanja. Svaka im čast. Drago mi je da ćemo konačno igrati na Pecari i nadam se pred ispunjenim tribinama. Mnogo nam znači podrška navijača", kazao je Budimir na početku obraćanja novinarima.

Šef stručnog stožera Širokog Brijag istaknuo je kako Tuzla City ima kvalitetnu momčad i da nedavna uvjerljiva pobjeda protiv njih u pripremnoj utakmici na Kupresu nije mjerilo za ovaj susret.

"Uradili smo kvalitetnu analizu i pogledali njihovu utakmicu protiv GOŠK-a u kojoj su ostvarili uvjerljivu pobjedu. Imaju dosta iskusnih i kvalitetnih pojedinaca, ali mi ćemo se pripremiti za izazove koji nas očekuju u ovoj utakmici. Također, analizirali smo našu prošlu utakmicu protiv Posušja. Želimo popraviti neke stvari koje tada nismo dobro radili na terenu i prikazati se puno bolje nego što je to bilo na Mokrom Docu", kazao je Budimir.

Naglasio je kako od svoje momčadi uvijek traži više i da želi da njegova momčad napreduje iz utakmice u utakmicu.

"Očekivanja su kod nas uvijek najveća moguća i da igramo protiv Real Madrida mi idemo na pobjedu, a tako će biti i sada protiv Tuzle City. Međutim, uvijek se nešto pita i protivnika, a bitni su i drugi akteri na terenu. Prvu utakmicu smo bili malo u grču zbog psiholoških razloga i zbog toga smo imali problema, ali sada pred našim navijačima puni samopouzdanja idemo na pobjedu", rekao je Budimir.  

Za utakmicu neće konkurirati Bože Vukoja protiv kojega je pokrenut stegovni postupak zbog nedolaska na treninge i neizvršavanja ugovornih obveza, te ozlijeđeni Adam Benić i nedovoljno oporavljeni Branimir Barišić.

Utakmicu će suditi Benjamin Deljković iz Sarajeva. Izravan televizijski prijenos omogućila je Arena Sport TV.