NK ŠIROKI BRIJEG Željko Gugić novi je predsjednik Upravnog odbora

NK ŠIROKI BRIJEG Željko Gugić novi je predsjednik Upravnog odbora
NK Široki Brijeg

Željko Gugić izabran za predsjednika, a Ante Musa za dopredsjednika Upravnog odbora 
U vrlo pozitivnom i optimističnom ozračju protekla je večerašnja dvosatna sjednica novog Upravnog odbora NK Široki Brijeg. 

Za predsjednika Upravnog odbora izabran je Željko Gugić, a Ante Musa za dopredsjednika Upravnog odbora NK Široki Brijeg.

"Uspjeh i prosperitet kluba je želja svih članova ovog Upravnog odbora. NK Široki Brijeg je veliko i značajno nogometno ime na ovim prostorima. Sinergijskim djelovanjem sponzora uključenih u rad Upravnog odbora i onih koji će se tek priključiti u podršci Plavo-bijelima želimo osigurati svjetlu budućnost klubu. U prvom redu želimo stabilizirati klub, a onda i napraviti rezultatski iskorak. Idemo postupno s jasnom vizijom kakav nogometni klub želimo i trebamo imati u Širokom Brijegu", poručilo je novo rukovodstvo kluba s Pecare. 

Upravni odbor novim direktorom kluba imenovao je Josipa Bevandu, dobro poznato ime u bh. nogometnim krugovima i sportskog entuzijasta koji je ovu dužnost i ranije obavljao u klubu.

Novim tajnikom kluba imenovan je Dragan Soldo, dosadašnji v. d. direktora NK Široki Brijeg s velikim i bogatim iskustvom u radu kluba s Pecare.

Članovi Upravnog odbora raspravljali su i o podizanju marketinških aktivnosti NK Široki Brijeg na višu razinu. Za koordinatora za marketing izabrali su Marija Mandića, koji je već duže vrijeme uključen u marketinške aktivnosti Plavo-bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konstituirajućoj sjednici Upravnog odbora formiran je organizacijski odbor za Plavo-bijelu noć koja će biti održana 15. veljače. 

Uz poruku kako NK Široki Brijeg kao prepoznatljivi brand zaslužuje maksimalnu potporu šire društvene zajednica, druga sjednica Upravnog odbora zakazana je 9. veljače kada će ovo upravljačko tijelo nastaviti s planiranim aktivnostima.