NIŠTA OD POVRATKA U ZRINJSKI Igor Savić ima novi klub

igor savić,Zrinjski Mostar,zulte waregem

Iako se spominjao povratak Igora Savića u redove plemića, veznjak je ipak prekinuo sve špekulacije potpisavši danas za drugoligaša Zulte Waregem iz Belgije. 

Tamošnji mediji donose kako Igor Savić dolazi kao slobodan igrač iz Torpedo Moskve. 22-godišnjak bi trebao pojačati već dobro popunjeni srednji redu na Gaverbeek stadionu. Savić je prošao omladinske kategorije HSK Zrinjski Mostar i tamo postao prvak BiH s prvom momčadi. Ta ga je titula odvela u Torpedo Moskvu prošle godine, gdje je tijekom protekle sezone odigrao devetnaest utakmica. Belgijci ga opisuju kao fizički impresivnog veznjaka visokog 1.95m koji zna s loptom.

Potpisao je ugovor s Esseveeom na tri sezone (+ jedna godina opcije).

"Tom Caluwé, sportski direktor kluba rekao je: "Igor je jako zanimljiv igrač kojeg smo već neko vrijeme pratili. Njegov mentalitet, snaga u duelima i želja za pobjedama trebali bi biti faktori koji će ojačati naš vezni red. Radujemo se što ćemo Igora što prije integrirati u našu momčad kako bi nam pomogao da ostvarimo naše ciljeve za ovu sezonu."

"Jako sam zadovoljan što mogu staviti svoj potpis za ovaj predivan belgijski klub", entuzijastično kaže Igor Savić. "Ovo je važan korak u mojoj karijeri i želim pomoći momčadi da ostvari ciljeve za ovu sezonu."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.