NINO BULE Osijek ima perspektivu postati najbolji u Hrvatskoj, pratimo igrača Širokog, a sa Zrinjskim smo razgovarali oko jednog

Nino Bule
Ilustracija

Postavši trenerom Osijeka, Nenad Bjelica sa sobom je u Gradski vrt poveo cijeli stožer s kojim je posljednje dvije godine briljirao u Maksimiru i ostvario jedan od najboljih europskih rezultata Dinama u posljednjim desetljećima te dočekao toliko željeno proljeće u Europi. U njegovom stožeru nalazi se i Čapljinac Nino Bule. Klub iz Gradskog vrta posljednjih dana ima problema s koronavirusom te su posljednja dva susreta Osječana odgođena.

"Imamo sedam pozitivnih igrača. Pitanje je hoćemo li igrati i naredno kolo. Nekolicini igrača izlazi izolacija pa ćemo vidjeti kakvo će stanje kod njih biti što se tiče testiranja. Činjenica jeste da ova situacija malo ruši regularnost natjecanja, no, za sada ona nije skroz narušena. Hoće li biti više odgoda i problema s koronavirusom, sada ne možemo znati", kaže Nino Bule za hercegovina.info.

Pomoćnik Nenada Bjelice kaže kako je cijeli stožer jako zadovoljan u Gradskom vrtu.

"Jako smo zadovoljni u Osijeku. Ovaj klub ima perspektivu da postane broj jedan u Hrvatskoj. Gradi se i jedan odličan stadion i klub je financijski jako dobro posložen. Osijek je općenito nogometni grad i stvaraju se preduvjeti za to. Naš cilj je biti u vrhu, mi ćemo se pokušati uključiti u borbu za prvo mjesto ako se ukaže prilika. Naravno to ne ovisi samo o nama već i o drugima", ističe Bule.

Zadovoljni su i pojačanjima koja su stigla.

"Nenad je ciljano dovodio pojačanja i svima smo zadovoljni, a naročito Boharom i Jurčevićem. Caro još nije igrao budući da nije prošao pripreme, Ante Erceg uvijek da sve od sebe koliko može."

Bule dodaje kako za sada nije realno da neki igrači koje su vodili u Dinamu, dođu u Osijek.

"Činjenica jeste da smo mi napravili odličnu simbiozu u Dinamu s igračima kroz protekle dvije godine. No, za sada to nije realno s obzirom na njihove cijene. Ima jako puno igrača slične kvalitete, a koji se mogu dovesti za puno manje novce."

Bule dodaje kako i on i Osijek prate nogomet u BiH, naročito u Hercegovini.

"Pratimo jednog nogometaša Širokog Brijega, sa Zrinjskim smo razgovarali oko jednog igrača, ali se to nije realiziralo. Osobno zbog Denisa Ćorića pratim Posušje, drago mi je da su prvi na ljestvici. On kao trener pokazuje iznimnu kvalitetu", zaključio je Bule.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.