NIKAD ZABORAVLJENI Posušje naslov posvetilo tragično stradalim mladim sugrađanima

hšk posušje
HŠK Posušje

Nogometaši HŠK Posušje jučer su na stadionu Mokri Dolac pred punim tribinama proslavili naslov prvaka Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine te ulazak u Premijer ligu nakon dugih 12 godina.

Odavno 'Plavo-bijeli' nisu osjetili takvu atmosferu kao jučer. Pun stadion, pjesma navijača, bengalke, trake, zastave... Zaista je bio to lijep dan za Posušje, za Posušje koje je prvi dan ove godine doživjelo nezapamćenu tragediju. Život je 1. siječnja u noći dočeka i proslave nove godine izgubilo osmero mladih nakon što su se otrovali plinom.

Tragedija je to koja je potresla cijeli posuški kraj, Hercegovinu, BiH, ali i cijelu regiju. Klub s Mokrog Doca svoje mlade sugrađane nije zaboravio. Posvetio im je veliki uspjeh i titulu. Osam utakmica HŠK Posušje igrao je u crnoj garnituri dresova.

"Naših osam uzastopnih utakmica na Mokrom Docu u crnim dresovima bilo je za naših osam anđela. Ovo je titula za vas! Zauvijek ste u našim srcima i mislima. Za Žanu, Mariju, Miu, Mirelu, Stipu, Stjepana, Ivana i Stipu", poručili su iz HŠK Posušja. Veliki klub iz malog grada! Jedan od njih, Stjepan, čuvao je prilaze golu na Mokrom Docu. Svoj klub sada sigurno čuva s nekog boljeg i ljepšeg mjesta.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.