Nijemci otkrili: Zoran Mamić, suci i mafija izrežirali finale Kupa Hrvatske

BIH, kocka, Zoran Mamić, kladionice, porez, porezni obveznici, ministarstvo financija, Novac, kladionica, kladioničar, Australian Open

Dinamo i Hajduk odigrali su 13. svibnja utakmicu koju je režirala kladioničarska mafija uz pomoć Zorana Mamića i sudačke organizacije. Za to postoje vrlo čvrste inidicije utameljene na dokaznim matrijalima koje već duže vrijeme posjeduje Njemačko državno odvjetništvo i njihove tajne službe. Na osnovu njih je Hrvatsko državno odvjetništvo pokrenulo istragu koja bi ovih dana trebala kulminirati novim privođenjima. Samo ovaj put bi u naslovnim ulogama trebala biti mnogo značajnija lice od onih iz 'Akcije Offside', pišu sportske novosti.

Njemački istražitelji pomno su priklupljali dokaze prve finalne utakmice Kupa igrane u Maksmiru 13. svibnja 2009. Ante Šapina, poznat kao jedan od ključnih osumnjičenika u velikoj Uefinoj akciji čiščenja nogometa, doznao je da bi Dinamo doma trebao pobijediti oslabljeni Hajduk. Kako mu to nije bilo dovoljno jamstvo da stavi milijuje na pobjedu Modrih krenuo je u akciju sređivanja aktera koji bi mu zagarantirali željeni rezultat.

Time dolazimo do Zorana Mamića koji preko svojih veza u sudačkoj organizaciji dogovara da utakmicu sudi Bruno Marić. Na sastanku su očito bili i čelnici sudačke organizacije koji su sudjelovali u dogovoru Dinamove pobjede..... Navodno su sve znali i u HNS-u, no očito su skrivali matrijale.


Autor: SN