VIDEO  Nevjerojatni Jukić pretrčao 70 m s loptom, napravio dar-mar u obrani gostiju i dokrajčio Sarajlije

Bilbija Jukić
HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski pobjedom nad Sarajevom i matematički su potvrdili svoj sedmi naslov prvaka BiH. Još jednu odličnu utakmicu 'Plemića' vidjeli smo pod Bijelim Brijegom, s pregršt lijepih poteza, akcija i euro-pogodaka. Mrežu Bordo momčadi načeo je mladi Niko Janković koji je odličnim udarcem bacio tribine pod Bijelim Brijegom u trans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No, ono što je napravio Ivan Jukić u 75. minuti dugo će se pamtiti. Nogometaš Zrinjskog uzeo je loptu u svojoj polovici, pretrčao 70-ak metara, nanizao nekoliko igrača gostiju i sjajnim udarcem pogodio gornji suprotni kut vratara Sarajeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Kao Messi. Kada je uzeo loptu, uzeo je u ravnini naše klupe na drugoj strani i krenuo. Rekao mi je da ga je kod udarca uhvatio grč u lijevoj nozi. Upravo je bio je predviđen da ga mijenjamo, no dobro. Ivan je u jako dobroj formi i to se vidi. Sada se vratimo na moju izjavu kada je Juranović otpao na pripremama. Rekao sam da imamo puno igrača koji ga mogu zamijeniti, tako da ja znam što govorim. Drago mi je da je iskoristio priliku i skrenuo pažnju na sebe. Zato smo ga i doveli jer je pokazao veliki potencijal. Zašto se nije prije razvio ne znam, ali meni je drago da se razvija kod nas ovako", rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.