Nemanja Bilbija progovorio o odlasku iz Zrinjskog

Nemanja Bilbija
HŠK Zrinjski

Mostarski Zrinjski u četvrtak očekuje povijesna utakmica grupne faze Konferencijske lige u kojoj Plemići na svom stadionu pod Bijelim Brijegom dočekuju AZ Alkamar. Zrinjski u ovaj susret ulazi nakon dva prvenstvena poraza od Posušja i Sarajeva.

"Navikli smo na pozitivan niz, pogotovo na pobjede unazad dvije godine. No i to je dio sporta. Malo nesvakidašnja situacija, ali samo treningom, radom i zajedništvom možemo nešto napraviti, već u četvrtak i u nedjelju da se vratimo na pobjedničke staze", rekao je Nemanja Bilbija.

Četvrtak je povijesni dan za Mostar istaknuo je kapetan Zrinjskog.

"Nagrada je ovo za cijelu državu, pogotovo za nas igrače koji igramo u Zrinjskom, ali i za grad Mostar. Jedna velika utakmica, jedan veliki dan će biti u četvrtak. Kroz cijele pripreme, kroz kvalifikacijske utakmice smo se spremali za to i jedva čekamo utakmicu. Dolazi veliki AZ, a znamo tko je još u grupi. Ponosni smo na to što smo napravili u Europi".

Bilbija je konačno dobio i malo veće povjerenje u reprezentaciji BiH.

"Kada je došao dan da krećem od početka bilo je puno emocija i zadovoljstva. Do dolaska u svlačionicu bilo je pozitivne treme i nervoze, ali kada je utakmica krenula dao sam sve od sebe".

Posljednjih dana puno se piše o njegovom odlasku iz Mostara.

"Bilo je doista poziva i upita nakon reprezentacije, ali bilo je to prekratko razdoblje za neki dogovor. Sa zadovoljstvom sam ostao ovdje jer i meni se igra Europa u Mostaru. To smo čekali", rekao je Bilbija.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.