Nekad bio velika nada HŠK Zrinjski, kasnije igrao i u Seriji A, a danas je bez kluba

Hrvoje Miličević

Pomalo zaboravljeni Hrvoje Miličević okončao je epizodu u Kazahstanu. Bio je dijelom Aktobea, koji je neočekivano zapao u probleme i ispao iz društva najaboljih.

Ovaj nekadašnji član Zrinjskog i bivši mladi reprezentativac uskoro će potpisati za neki drugi klub. Koji konkretno zasad ne zna ni sam, pišu Sportske.ba.

Upiti sa nekoliko strana postoje, a on će do konačne odluke odmoriti i to u Italiji. Poznato je da je nakon Zrinjskog Miličević izvjesno vrijeme igrao za Pescaru, pa je u ovoj zemlji stekao prijatelje koje i danas posjećuje.

– Još uvijek ne znam gdje ću nastaviti karijeru. Upiti postoje, ali iskreno zasad ništa konkretno. Vjerujem da bi tijekom narednog mjeseca mogao potpisati, rekao je Miličević.

Ponikao je u Zrinjskom. U ovom klubu je stekao reputaciju i ostvario transfer u inozemstvo. Danas prati bivši klub.

– Pratim onoliko koliko je moguće na daljinu. Drago mi je kada Zrinjskom ide. Dva su puta bili prvaci i to je veliki uspjeh. Ove sezone stvari ne idu kao u prethodne tri, ali sam siguran da će uskoro sve doći na svoje mjesto, dodao je.

Ovaj 26-godišnji nogometaš za Zrinjski je debitirao sa 17 godina. Prije pet godina napustio je BiH i potpisao za Pescaru.

Ovaj klub ga je u međuvremenu posuđivao Teramu i Laquili, da bi prošle godine potpisao za Aktobe.