NEĆE ON NIĐE Nemanju Bilbiju ćemo još godinama gledati u Mostaru

Nemanja Bilbija, Zrinjski Mostar, ugovor

Kapetan Nemanja Bilbija produžio je vjernost "Plemićima" do 2025. godine. Trenutačno najbolji igrač mostarskog kluba, ali i cijele lige koji ove godine igra sezonu iz snova vrlo vjerojatno će zalazak karijere dočekati pod Bijelim Brijegom.

Banjolučanin s mostarskom adresom ove godine će napuniti 32 godine, tako da će, osim u slučaju inozemnog transfera, braniti boje kluba do 35. godine. No, kad je u pitanju Nemanja Bilbija i ako ga zaobiđu ozbiljnije ozljede, njega ćemo sigurno još gledati na travnjacima i nakon isteka ovog ugovora.

U Mostaru uživa nevjerojatan status jer je već ranije hamburger u poznatom ugostiteljskom objektu dobio ime po njemu, a navijači su mu se zahvalili najvećom mogućom čašću neslužbeno imenovavši "Ulicu Nemanje Bilbije" koja vodi od ulaska na stadion do Tribine stajanje gdje su smješteni popularni Ultrasi.

Bilbiji zasigurno ne nedostaje motiva u ovoj ligi. Osim što ove sezone sa svojom momčadi obara sve klupske rekorde, također i na privatnom planu juriša na titulu najboljeg strijelca Premijer lige BiH u povijesti. Trenutačno ga dijele 4 gola da bi stigao Brazilca Wagnera koji je godinama usamljen na vrhu sa 125 postignutih pogodaka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.