Nebojša Popović: Zrinjski je jedan od kandidata za titulu

Nebojša Popović, HŠK Zrinjski, NK Travnik, kristijan ivešić, Nebojša Popović, NK Travnik
...FK Sarajevo koja je pognute glave napustila Pirotu. Evo što nakon svega ekskluzivno za naš portal kaže momak koji je nosio i dres mlade reprezentacije Hrvatske.

Kako ocjenjuješ igre NK Travnik u ovoj sezoni?

Startovali smo jako loše. Imali smo remi i poraz na domaćem terenu u prva 3. kola sto je zaista bilo jako loše. Na svu sreću stali smo kasnije na noge i sada ide dobro, iako još treba mnogo truda i rada kako bi sve
bilo kako treba i kako naš trener Bašić i naši navijači oćekuju od nas.

Da li si zadovoljan svojom trenutnom formom?

Mislim da mi je ovaj pogodak došao u najboljem mogućem trenutku, bio sam u jako lošoj formi, ali evo u zadnje tri utakmice to se lagano popravlja i mislim da ću do kraja sezone biti u dobroj formi i od koristi svojoj ekipi.

Taj tvoj pogodak jučer je nanio prvi poraz Sarajevu u ovoj sezoni, kako si se osjećao nakon postignutog gola i nakon utakmice?

Zabiti ekipi koja ima 7 pobjeda u nizu za sve igrače je jako velika stvar, još ako je u pitanju Sarajevo osjećate se kao na "sedmom nebu". Moj jučersanji pogodak je plod dobre igre svih igrača našeg tima na čelu sa trenerom Nerminom Basićem koji nas je jako dobro posložio pred utakmicu sa liderom naše lige.

Tko je po tebi favorit za vrh u ovoj sezoni?

Što se tiče favorita za osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine ove sezone jako je teško bilo što reći. U vrhu se izdvajaju Sarajevo, Željeznicar i Zrinjski, ima još mnogo do kraja da se igra, ali mislim da će prvak biti jedna od te tri ekipe.

Tko su klubovi koji bi trebali strahovati za opstanak?

Kandidate za ispadanje je jako teško izdvojiti.Po mom mišljenju ekipa Gradine je u najtežoj situaciji sa samo 3. osvojena boda ostale ekipe su u jako maloj bodovnoj razlici tako da nas očekuje neizvjesna sezona. kako ona za prvaka, tako i za ispadanje iz lige.

Nastupao si i za mladu reprezentaciju Hrvatske, možemo li te opet očekivati u kockastom dresu?

Bio sam u mladoj reprezentaciji Hrvatske i za mene to još nije zavrežna stvar. Mislim da bih opet mogao biti u reprezentaciji ukoliko nastavim ovim tempom i dobrim igrama.

hercegovina.info