Ne daj se Igore Hercegovina je uz tebe

Ne smijemo ni zamisliti scenario i hajku pojedinih medija iz Hrvatske da su te dvije utakmice izgubljene. Nakon beogradske utakmice uslijedila je prljava medijska kampanja medija protiv izbornika Igora Štimca.

Hajka je nesumnjivo naručena iz nekih kugova kojima ne odgovara da na čelu reprezentacije bude čovjek koji je pravi Hrvat, vjernik i katolik. Ne treba biti puno pametan da bi se zaključilo otkuda pušu ti i takvi vjetrovi, i to baš u vrijeme kada se gradu heroju Vukovaru mimo volje njegovih žitelja nameće ćirilično pismo.

Sem toga, crveni mediji, kao i njihovi vlasnici i mentori neće nikada oprostiti izborniku Štimcu što je vodio reprezentaciju na pripreme u Međugorje. Isti su bili nijemi kada se reprezentacija pripremala u Sloveniji, i to ih više boli nego li „navodno" slaba igra reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija je debelo u igri za plasman na SP u Brazilu. Ova momčad ima kvalitet i snagu suprotstaviti se bilo kojoj izabranoj vrsti na svijetu. Dodatne kvalifikacije koje će po svemu sudeći uslijediti nisu nikakav smak svijeta, a ovi provokatori zaboravljaju da je zlatna generacija Vatrenih na SP 1988 došla iz dodatnih kvalifikacija.

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da u svakom od nas čuči jedan izbornik koji bi sastavljao svoju ekipu, ali za rezultate odgovara samo jedan čovjek i on je naš izbornik Igor Štimac. Od njegovog dolaska na klupu reprezentacije pojedinci ga putem medija pokušavaju diskreditirati i omalovažiti. Takvi su spremni kopati po prošlosti i ulaziti u privatnost samo da bi ostvarili svoj mračni cilj. Izbornik im je jasno dao do znanja da dobro zna zašto im on smeta na čelu reprezentacije riječima:

Znam gospodo pisci koliko vam je teško kad vidite krunicu u mojoj ruci, koliko vam smeta što sam pripremao momčad u Međugorju, što sam nakon utakmice u Beogradu pozdravio Vukovar, Hercegovinu i sve Hrvate diljem svijeta.
Nije to lako slušati, znam.

U tim riječima leži čitava istina koja nije na volju piscima i njihovim vlasnicima koji bi na klupi Hrvatske željeli nekoga tko će biti samo promatrač i koji će u javnosti pričati samo ono što odgovara drugovima koji su na vlasti.

Izborniče ti si na pravom putu, samo nastavi kako si i zamislio. Svi iskreni domoljubi i ljubitelji nogometa su uz tebe i ne obaziri se na ove paćenike i plaćenike što po medijima šire paniku i unose nemir u našu svetinju. Tvoja Hercegovina je uvijek uz tebe i bit će uz Vatrene gdje god igrali. Nadam se dragi izborniče kada izborimo plasman na SP u Brazilu svoju Hercegovinu opet počastiti dolaskom reprezentacije i iskreno se radujemo tom susretu.

HERCEGOVINA.info