Navijačko pismo: Štimac hvala što dovodiš reprezentaciju u Hercegovinu

U prvi momenat mi je to bilo nestvarno, ali kada sam vijest pročitao par puta shvatio sam da će se dogoditi nešto o čemu sanjamo godinama. Sada ne mogu dočekati taj dan, i križam dane u kalendaru kao što su to nekada činili vojnici brojeći dane do povratka svom domu. Već sada zamišljam kako dvije momčadi u dva najdraža dresa na svijetu istrčavaju pred oduševljenu masu od 25.000 razdraganih navijača. Vidim stadion u tri najdraže boje, stajanje ispunjeno Ultrasima, a zapadna tribina sva u kockicama. Već sada sam siguran da će to biti spektakl koji Mostar i Hercegovina još nisu doživjeli. Na ovoj utakmici pokazat ćemo koliko Mostar i Hercegovina vole Vatrene, i sa kakvim se žarom u ovoj svetoj zemlji navija za reprezentaciju.

Išao sam svuda gledati reprezentaciju. Bio sam ponosan gdje god sam gledao Vatrene, a sada ću biti istovremeno najsretniji i najponosniji čovjek i navijač na svijetu. Kada sve saberem i oduzmem mi u Mostaru i Hercegovini nakon svih ovih godina smo i zaslužili da Vatreni dođu u Mostar.

Na kraju se moram osvrnuti na čovjeka koji je sigurno najzaslužniji za gostovanje reprezentacije u Mostaru, a on je naš izbornik Igor Štimac. Nikada nisam sumnjao u njegovo domoljublje i iskrenost, a ovim potezom dovođenjem reprezentacije u Hercegovinu pokazao je koliko cijeni sve nas koji živimo za reprezentaciju Hrvatske. Štimac je taj koji je vratio reprezentaciju narodu i navijačima, i Vatreni sa njim na čelu opet zlatnim slovima pišu nogometnu povijest. Na kraju još ću samo jedno reći: Gospodine Štimac velika hvala što nam dovodite reprezentaciju u Hercegovinu i Mostar.

HERCEGOVINA.info