FOTO  Navijački vremeplov: Od Slovačke pa sve do Danske čuje se pjesma Ultrasa

ultras - zrinjski stare

Usporedno sa jačanjem kluba, jačaju i njegovi navijači.

Nakon što sam se već poprilično povukao iz tog navijačkog svijeta i više nisam direktno bio uključen u sam rad Kluba navijača, njihovu veliku ljubav za HŠK Zrinjski promatram sa strane, najčešće sa atletske staze sa foto aparatom u rukama.

Tih godina, sam Klub navijača, preuzela je nova generacija koja se uhvatila u koštac sa mnogim problemima, ali koje je poprilično dobro riješavala. U više navrata ipak im pomažem u nabavci navijačkih šalova i kapa te drugih suvenira tako da i na tom planu navijačka skupina Ultras još više jača.

Od prve titule pa do danas Zrinjski je često sudionik europskih natjecanja pa i njegovi navijači imaju razloga za bolju organizaciju što se posebno vidi na odlascima navijača na gostovanja bilo u BiH, bilo po Europi. 

Također Zrinjski u ovom periodu osvaja Kup BiH kao i drugu titulu prvaka BiH što navijači, igrači i članovi uprave proslavljaju velikim feštom zajedno sa splitskim pjevačem Marijanom Banom. U tom periodu navijači Zrinjskog u većem ili manjem broju svoju podršku klubu daju od Slovačke pa sve do Danske.

U ovom periodu bilo je dosta teško izdvojiti barem jedno gostovanje te ga opširnije opisati, tako da ću se u narednom tekstu više bazirati na neko od gostovanja koje je obilježilo to razdoblje.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

- Jedna sasvim druga priča, ona navijačka o mostarskom Zrinjskom

- Navijački vremeplov: Pedesetak Ultrasa, kao u filmu 'Ratnici podzemlja'

- Navijački vremeplov: Navijačka gostovanja na jugu Hercegovine uvijek su bila puna naboja

- Navijački vremeplov: Zrinjski je život i više od toga

- Navijački vremeplov: Pripadnik Ultras-a Vaha je prije čelnika Real Madrida prepoznao Modrićevo nogometno umijeće

- Navijački vremeplov: Prva titula prvaka i prvo gostovanje u Ligi prvaka

- Navijački vremeplov: Navijački 'rat' na ulicama Mostara

L.Z. | HERCEGOVINA.info

Foto: Arhiv L.Z.