NAVIJAČI U DOHI Martina iz Posušja i njezin muž Belgijanac stigli u Katar, evo što su kazali uoči okršaja Hrvatske s Belgijom

Martina iz Posušja i Thomas
Tomislav Juranović/Jutarnji list

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 16 sati igra utakmicu 3. kola Svjetskog prvenstva protiv Belgije. Pozitivnim rezultatom (pobjedom ili remijem) Vatreni bi se sigurno plasirali u drugi krug Mundijala.

U Katar su stigli i Martina i Thomas. Ona je iz Posušja, a on iz belgijskog Antwerpena. Bračni par skladno živi i danas, uoči okršaja Hrvatske s Belgijom. Kako vele, nema razmirica... Pa nek tako i ostane, prenose Sportske novosti.

Stotinjak hrvatskih navijača okupilo se jutros oko devet sati po lokalnom vremenu (sedam po hrvatskom) ispred hotela Hilton Doha kako bi priredili još jednu spektakularnu uvertiru u novu utakmicu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu.

Napravili su to, podsjetimo, i uoči Kanade. Bila je to gesta koja je oduševila Zlatka Dalića, cijeli stručni stožer i, naravno, nogometaše koji uzvratili jednom sjajnom predstavom i pobjedom nad suparnicima iz drugoga kola (4-1).

Dio spektakularne predstave kojom su Vatreni ispraćeni na novu važnu utakmicu bila je, očekivano, i najveća hrvatska navijačka zastava. Dugačka je čak 200 metara i teška oko 100 kilograma, a sa sobom su je u Dohu donijeli naši navijači iz Crikvenice koji su na SP stigli još uoči utakmice s Marokom.

Martina iz Posušja i Thomas