NAVIJAČI SHERIFFA NEZADOVOLJNI "Zrinjski prolazi", "Idući tjedan se opraštamo od Lige prvaka", "Ova ekipa je pobijedila Real?"

Zrinjski,FC Sheriff,navijači

Mostarski Zrinjski i moldavski Sheriff sinoć su pod Bijelim Brijegom odigrali susret bez pogodaka u okviru prvog pretkola kvalifikacija za ovogodišnje izdanje Lige Prvaka.

Na terenu su momčadi izgledale podjednako, s dosta borbe i jačom duel-igrom, no kad se svi dojmovi slegnu dan nakon utakmice izgleda da su navijači Zrinjskog zadovoljniji ovim remijem nego što su to Moldavci.

Na službenoj Facebook stranici otvoreno su iskazali nezadovoljstvo sinoćnjim nastupom svojih ljubimaca, a neki od njih Zrinjski vide u nastavku natjecanja.

"Ekipa nije uigrana. Idući susret protiv Zrinjskog bi nam mogao biti posljednje na ovogodišnjoj eurosceni", na što je dobio ovaj navijač dobio repliku da i u slučaju ispadanja od Mostaraca svoj put nastavljaju u Konferencijskoj ligi.

Drugi su se žalili na momčad, ali ipak daju priliku da pokažu zašto su dovedeni u redove moldavskog prvaka.

"Većina igrača je nova i zajedno su odigrali dvije utakmice, ali svi moraju puno više napraviti u fazi napada", komentirali su dok su pokazivali statistiku kako njihov Sheriff nije uputio nijedan šut prema Josipu Čondriću.

"I ova ekipa je pobijedila Real Madrid na Santiago Bernabeu", iščuđavao se jedan od stranih komentatora na profilu kojih je mnogo budući da je Sheriff ekipa sastavljena od brojnih internacionalaca sa svih strana svijeta.

Među brojnim komentarima rijetki su ostavili dojam da vjeruju u ovu momčad u narednim susretima, kao i onome protiv Zrinjskog.

Revanš susret koji će odlučiti putnika u sljedeću fazu kvalifikacija na rasporedu je idući tjedan, a meč će se odigrati na stadionu u glavnom gradu Kišinjevu jer je UEFA zabranila Sheriffu domaće utakmice u Tiraspolu zbog ratnog okruženja i atmosfere u regiji u kojoj se nalazi. Navijači Sheriffa očito su svjesni da njihovi ljubimci nisu ni blizu prošlogodišnje razine kad su oduševili nogometnu Europi, a s druge strane na sebi će zasigurno imati pritisak prolaza jer je i trener Tomas najavio da im je cilj grupna faza Lige prvaka, dok Mostarci bez imperativa idu na što bolji rezultat i eventualni prolazak dalje.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.