NASLJEDNIK VINKA MARINOVIĆA Goran Sablić novi trener FK Sarajevo

NASLJEDNIK VINKA MARINOVIĆA Goran Sablić novi trener FK Sarajevo
FK Sarajevo

Goran Sablić novi je šef stručnog stožera FK Sarajevo. Splićanin je potpisao ugovor u trajanju od jedne godine uz mogućnost produženja po završetku sezone. Uz Sablića novi članovi stručnog štaba će postati i Siniša Šegović i Marko Lozančić koji će obnašati funkciju prvog asistenta i fitnes trenera, priopćeno je danas s Koševa.

"Velika je čast biti dio kluba kao što je FK Sarajevo, drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti i nadam se da ćemo u ovoj sezoni ostvariti rezultat kojim ćemo učiniti naše navijače ponosnim. U narednim danima ću se bolje upoznati i s igračima, imamo dovoljno vremena da se upoznamo i dobro spremimo za sezonu koja je pred nama. Iskoristio bi ovu priliku i da se zahvalim svim ljudima iz HNK Hajduk na suradnji koju smo imali u prethodnom razdoblju", rekao je Sablić na predstavljanju.

Hrvatski stručnjak je posljednji angažman imao u drugoj momčadi Hajduka, a vodio je i RNK Split, NK Široki Brijeg, te moldavski FC Sheriff Tiraspol. Sa Širokim Brijegom je osvojio Kup Bosne i Hercegovine, dok je kao trener Sheriffa osvojio titulu u Moldaviji. Kao nogometaš Sablić je nastupao za Hajduk i Dynamo Kyjev.

Sablić će danas po prvi put voditi trening Bordo kluba, te se upoznati s igračima i ostatkom stručnog stožera.