NAKON NAVIJAČA ZRINJSKOG I VELEŽA Cijena ulaznica za 'Vječiti derbi' iznenadila i navijače Sarajeva i Želje

FK Sarajevo navijači
FK Sarajevo

Nogometni savez Bosne i Hercegovine i službeno je potvrdio kako će cijena ulaznica za finale Kupa Bosne i Hercegovine koje se igra u Zenici 17. svibnja između HŠK Zrinjski i FK Velež iznositi 25 KM, što i nije baš najljepša vijest za navijače mostarskih klubova.

Potvrđeno je također i kako će klubovima pripasti po 3000 ulaznica, dok će Savez za sponzore, članove i ostale zadržati njih 2000.

Cijena ulaznica iznenadila i navijače sarajevskih rivala za 'Vječiti derbi' koji će se igrati u petak na Koševu između FK Sarajevo i FK Željezničar. Naime, cijena ulaznice za utakmicu koja je izravna borba za Europu iznosit će svega 5 KM za članove FK Sarajevo, dok će ostali ulaznicu platiti 10 KM.

Kada su u pitanju derbiji između Sarajeva i Željezničara cijena ulaznice je možda i nikada niža, a to sigurno jamči jako dobro ispunjene tribine stadiona 'Asim Ferhatović Hase'.

Kada su u pitanju derbiji zmeđu Sarajeva i Željezničara cijena ulaznice je možda i nikada niža, a to sigurno jamči jako dobro ispunjene tribine stadiona 'Asim Ferhatović Hase'.

'Vječiti derbi' između Sarajeva i Željezničara igra se u petak 12. svibnja s početkom u 20 sati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.