NAKON DOBRIH IGARA Mostarac Matej Šakota dobio novi ugovor

Matej Šakota Slaven Belupo
NK Slaven Belupo

Talentirani krilni napadač Slaven Belupa Matej Šakota produžio je vjernost Slaven Belupu. Rođeni Mostarac, porijeklom iz Rame, potpisao je ugovor do ljeta 2027. godine.

U aktualnoj sezoni 19-godišnji ofenzivac upisao je 18 prvenstvenih nastupa te je postigao pogotke na gostovanju u Osijeku i Zagrebu kod Lokomotive.

"Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor. To pokazuje da trener i ljudi iz kluba računaju na mene. Gledam na ovaj potpis kao na veliku nagradu, ali i kao obavezu da moram još bolje i više raditi kako bih pomogao momčadi da ostvari što bolje rezultate. Igramo dobro, imamo odličnu atmosferu i nadam se da ćemo tako nastaviti i na Poljudu. Hajduk je odličan i bori se za naslov, ali mi imamo svoje kvalitete u koje vjerujemo i sigurno u Split ne idemo s bijelom zastavom", rekao je Šakota za klupsku stranicu.

Podsjetimo, mladi krilni napadač u ljeto 2022. godine transferiran je iz matičnog HŠK Zrinjski u zagrebački Dinamo s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. No, u srpnju prošle godine prešao je u Slaven Belupo.

Pogledajte fantastičan pogodak Šakote za juniore Dinama.

Sadržaj se učitava...

Mladi Šakota je u Zrinjskom u više navrata dobio je prigodu od strane Sergeja Jakirovića, a protiv Slobode na Tušnju upisao se u povijest kluba kao najmlađi strijelac HŠK Zrinjski od obnove kluba, sa 17 godina i 263 dana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.