NAJVEĆE POJAČANJE Velika tvrtka ponovno se vratila u NK Široki Brijeg

NK Široki Brijeg, Fk Mladost Doboj Kakanj, Premijer Liga BiH pregled, vijesti, NK Široki Brijeg, FK Velež, NK Široki Brijeg, feal
Hercegovina.info

"S velikim zadovoljstvom i radošću objavljujemo kako je NK Široki Brijeg potpisao sponzorski ugovor s tvrtkom FEAL za predstojeću sezonu", priopćeno je danas iz NK Široki Brijeg.

"Zahvaljujemo tvrtki FEAL koja je prepoznala značaj ulaganja i na ovaj način vratila povjerenje u klub i igrače uoči predstojeće sezone. Nadamo se kako će ovim primjerom potaknuti i širu zajednicu s drugim poslovnim subjektima u iskazivanju podrške klubu, istaknuli su predstavnici kluba nakon potpisane sponzorske suradnje s tvrtkom pod čijim su generalnim sponzorstvom Plavo-bijeli osvojili posljednji trofej, onaj u veličanstvenom ozračju na Pecari u finalu Kupa BiH 2017. godine", navode.

"Imajući u vidu dinamično i zahtjevno tržište koje se konstantno mijenja, tvrtka FEAL iz Širokog Brijega, koja ima gotovo četiri desetljeća dugu tradiciju u preradi aluminija, odgovorila je suvremenim opremanjem postrojenja za ekstrudiranje aluminija, elektrostatsko plastificiranje i anodno eloksiranje, kao i strojevima za obradu aluminijskih profila", dodaje se.

"Proizvode koje nude tržištu razne su vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Svoj razvoj temelje isključivo na stvaranju vlastitog stručnog tima koji prati svjetske trendove u projektiranju i nude kompletne serije za proizvodnju aluminijskih sustava".

"Aluminijski profili i sustavi svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda", navodi se u priopćenju kluba s Pecare.