FOTO  Najmlađi nogometaši HŠK Zrinjski superiorni na Piksi kupu na Jahorini

zrinjevci na jahorini

... više od 200 nogometnih ekipa. Sudionik ovogodišnjeg turnira je momčad HŠK Zrinjski godište 2009. i mlađi. Zrinjski je na turnir prijavio dvije ekipe Zrinjski 1 i Zrinjski 2 koje su u ova prva dva dana pokazali da su više nego superiorni nad ostalim ekipama iz njihovih skupina. 

Momčad Zrinjski 1 jučer je odigrala dvije utakmice i slavila sa dvije pobjede. Prvo su mladi Plemići svladali Obilić sa 2:0 golovima Matića i Buhovca. U drugom susretu Zrinjski 1 je bio bolji od ekipe Zenita sa 3:1. Golove su postigli Buhovac 2 gola i Kudić 1 gol.

Zrinjski 2 jučer je trebao igrati protiv momčadi Vojvodine, ali zbog nedolaska ekipe iz Novog Sada Zrinjski 2 je uknjižio tri boda.

Danas je Zrinjski 1 odigrao jednu utakmicu. Za protivnika su imali ekipu Slobode iz Tuzle. Krajnji rezultat 1:1, a gol za Zrinjski postigao je Matić. Sa ovim bodom Zrinjski 1 zauzeo je prvo mjesto u skupini,te se plasirao u četvrtfinale.

Četvrtfinale je na rasporedu u nedjelju, a Zrinjski je skupio 7 bodova (2. pobjede i jedna neriješena utakmica).

Zrinjski 2 danas je odigrao dvije utakmice i u obje je zabilježio pobjede. Prvu utakmicu su odigrali protiv Slobode 2 iz Tuzle i slavili pobjedu od 1:0. Jedini gol postigao je Ivanković.

U drugoj utakmici ekipa Zrinjski 2 sastala se sa ekipom Derbija. Zrinjski 2 slavio je pobjedu od 1:0 golom Džidića. Zrinjski 2 skupio je 9 bodova i kao prvoplasirana momčad u svojoj skupini plasirala se u četvrtfinale koje je na rasporedu u nedjelju.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info