Najava TV i radio emisije Zrinjski info 6.11

TV magazin Zrinjski info prikazat će kako je bilo na nogometnoj utakmici FK Laktaši- HŠK Zrinjski, kao i izjave aktera utakmice.TV ekipa prikazat će kako je bilo na hercegovačkom derbiju kadeta i juniora Zrinjskog i Širokog Brijega. Bili smo i sa košarkašima HKK Zrinjski, a gost TV magazina bio je Krešimir Kordić. Sve to kao i sve aktualne informacije imat ćete priliku pogledati u našoj TV emisiji.

Radio Zrinjski info u svom 30 izdanju donosi sve informacije vezane za športsku obitelj Zrinjski. Za Zrinjski info govore junaci Laktaša: Selimović, Marković, Ivanković i Marković. Radio emisija bila je i sa mlađim kategorijama Zrinjskog, te ćete čuti pto kažu vratar kadeta Jakovljević i nogometaš juniora Zlatić.

Kakvo je zdravstveno stanje u HKK Zrinjski isprišao nam je fizioterapeut Leo Vidović, a čuti ćete i aktualnosti iz rukometa. TV emisja je na programu na HTV Oscar C sutra (petak)sa početkom u 20 sati, dok će sat poslije biti prikazana na HTV Mostar. Radio emisija na programu je sutra (petak) u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, dok će repriza biti u subotu sa početkom u 10 sati na Radio postaji Mostar.