Najava radio i TV emisije Zrinjski info 30.10

TV magazin Zrinjski info prikazat će kako je bilo na nogometnoj utakmici HŠK Zrinjski-FK Sarajevo, kao i izjave aktera utakmice. Bit će riječi o pobjedi košarkaša HKK Zrinjkog HT Mostar, a vidjet ćete kako je bilo na rukometnom utakmicama rukometaša i rukometašica. TV magazin je pratio i rad mladih kategorija HŠK Zrinjski, a predstavit ćemo i APK Zrinjski. Uz sve to vidjet ćemo i najave svih sportskih događaja u kojima nastupaju naši sportaši.

28 emisija radio Zrinjski info donijet će Vam priče sa nogometnih, rukometnih i košarkaških terena. Ekipa radija bila je na većini događaja u kojima su nastupili naši sportski kolektivi, te ćete moći čuti izjave nogometaša, košarkaša i rukometaša, a predstavit ćemo i nekoliko mladih plivača APK Zrinjski.

TV emisja je na programu na HTV Oscar C sutra (petak)sa početkom u 20 sati, dok će sat poslije biti prikazana na HTV Mostar. Radio emisija na programu je sutra (petak) u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, dok će repriza biti u subotu sa početkom u 10 sati na Radio postaji Mostar.