NA METI KRITIKA "Zašto Mislav Oršić ne igra nikako? Sada ste dobili najbolji odgovor..."

Mislav Oršić

Nakon mjesec dana, Mislav Oršić ponovno je dobio priliku od prve minute u dresu Southamptona. No, njegova je momčad doživjela "hladan tuš" ispavši iz FA Kupa od Grimsby Towna, kluba iz četvrtog razreda engleskog nogometa.

Bivši igrač Dinama u susret je krenuo na "svom" lijevom krilu, međutim engleski mediji nisu bili blagonakloni u komentaru njegova nastupa.

Novinar TalkSporta Alex Crook, koji posebno prati "svece", bio je naročito kritičan na Twitteru prema Oršićevom nastupu.

"Svi koji se pitaju zašto Oršića ne igra, večeras su dobili odgovor. Jadno."

Na njegovu su se objavu nadovezali i neki navijači Southamptona, koji su u pitanje dovodili plaćenu odštetu za Oršića, misleći kako je novac "bačen u vjetar".

Hrvatski reprezentativac na terenu je bio do 59. minute, kada je zamijenjen, a u Daily Telegraphu, Daily Expressu i Daily Staru za svoj je nastup dobio ocjenu pet. Ujedno, bio mu je to ukupni peti nastup za engleski klub, već u trećem različitom natjecanju (uz Premier ligu i Liga kup).

S obzirom na to kako se Southampton oprostio od oba Kup natjecanja, do kraja sezone preostalo im je još 14 izazova u Premier ligi, u kojoj i dalje drže začelje ljestvice s trenutačno četiri boda zaostatka za "zonom spasa".