MOŽE LI GA ZRINJSKI ZADRŽATI Jakirović bi u Rijeci volio vidjeti jednog od najboljih Plemića

MOŽE LI GA ZRINJSKI ZADRŽATI Jakirović bi u Rijeci volio vidjeti jednog od najboljih Plemića

Odlazak Sergeja Jakirovića sa klupe HŠK Zrinjski na klupu HNK Rijeka otvorio je jasna pitanja hoće li to biti jedini transfer iz Plemića u ovaj klub.

Odmah su se pojavile priče da će Jakirović 'povući' i nekog od nogometaša, a najviše se priča o jednom imenu. Rijeka je jučer predstavila nesuđenog bh. reprezentativca Emira Dilavera, no jasno je da će biti još pojačanja u timu Sergeja Jakirovića.

Kako prenosi sportcom.hr, u Rijeci čine sve da u svoje redove dovedu sjajnog vezistu Zrinjskog Niku Jankovića. Janković briljira u redovima Plemića, a nalazi se na posudbi kao član GNK Dinamo.

Na njegovom dolasku inzistira Sergej Jakirović koji ga dobro poznaje i uvjeren je da bi se sjajno uklopio u njegovu postavku igre. Ipak, sve se pita Dinamo koji će donijeti odluku ostaje li Janković u Zrinjskom i nastavlja borbu za prvaka Premijer lige ili ide na posudbu u Rijeku.

Riječani navodno pokušavaju sa Zrinjskim dogovoriti razmjenu igrača, sve kako bi dogovorili prelazak Jankovića. Rijeka ima veliki broj nogometaša u kadru i nije im probleme nekoliko ih poslati put Mostara, no pitaju se nešto i čelnici aktualnog bh. prvaka.

Janković je dobio je i poziv u U21- reprezentaciju Hrvatske, a ove polusezone upisao je 24 nastupa u tri natjecanja i dodao tri pogotka te četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakirović je počeo s pripremama u novom klubu i nada se uspješnoj polusezoni. Za sada su u ovaj klub pored Dilavera stigli Antonio Marin i Deni Jurić, a radi se o posudbama.

Prvenstvo u 1. HNL Rijeka nastavlja gostovanjem kod NK Osijek 21. siječnja.