MOŽE LI GA ZRINJSKI ZADRŽATI Jakirović bi u Rijeci volio vidjeti jednog od najboljih Plemića

HŠK Zrinjski

Odlazak Sergeja Jakirovića sa klupe HŠK Zrinjski na klupu HNK Rijeka otvorio je jasna pitanja hoće li to biti jedini transfer iz Plemića u ovaj klub.

Odmah su se pojavile priče da će Jakirović 'povući' i nekog od nogometaša, a najviše se priča o jednom imenu. Rijeka je jučer predstavila nesuđenog bh. reprezentativca Emira Dilavera, no jasno je da će biti još pojačanja u timu Sergeja Jakirovića.

Kako prenosi sportcom.hr, u Rijeci čine sve da u svoje redove dovedu sjajnog vezistu Zrinjskog Niku Jankovića. Janković briljira u redovima Plemića, a nalazi se na posudbi kao član GNK Dinamo.

Na njegovom dolasku inzistira Sergej Jakirović koji ga dobro poznaje i uvjeren je da bi se sjajno uklopio u njegovu postavku igre. Ipak, sve se pita Dinamo koji će donijeti odluku ostaje li Janković u Zrinjskom i nastavlja borbu za prvaka Premijer lige ili ide na posudbu u Rijeku.

Riječani navodno pokušavaju sa Zrinjskim dogovoriti razmjenu igrača, sve kako bi dogovorili prelazak Jankovića. Rijeka ima veliki broj nogometaša u kadru i nije im probleme nekoliko ih poslati put Mostara, no pitaju se nešto i čelnici aktualnog bh. prvaka.

Janković je dobio je i poziv u U21- reprezentaciju Hrvatske, a ove polusezone upisao je 24 nastupa u tri natjecanja i dodao tri pogotka te četiri asistencije.

Jakirović je počeo s pripremama u novom klubu i nada se uspješnoj polusezoni. Za sada su u ovaj klub pored Dilavera stigli Antonio Marin i Deni Jurić, a radi se o posudbama.

Prvenstvo u 1. HNL Rijeka nastavlja gostovanjem kod NK Osijek 21. siječnja.