Mostarski Ultrasi iskazali podršku uhićenim Bad Blue Boysima

Ultrasi u Zenici
KN Ultras Mostar

Najvatreniji navijači HŠK Zrinjski, Ultrasi, danas su objavom na svojoj službenoj stranici iskazali podršku pripadnicima Bad Blue Boysa koji se nalaze u pritvoru u Grčkoj, a prema svemu sudeći u jako ozlijeđeni i u lošim uvjetima.

"Kao pripadnici navijačkog pokreta bombardirani razno raznim teorijama i novinskim naslovima od strane kvazi portala i novinara, u ovom slučaju profesionalnih istražitelja i forenzičara koji su pronašli i osudili krivce i prije nego se slučaj dogodio, želimo izraziti potpunu podršku momcima koji posljednja dva dana provode u grčkom pritvoru bez ikakvih prava i osnovnih ljudskih potreba", pišu Ultrasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Onako ostavljenima od strane države, obespravljenima i bez osnovne medicinske pomoći, sa mnogim ubodnim ranama i upitnim državnim odvjetnikom dodjeljenim po dužnosti, želimo poručiti da NISU SAMI!

Izražujući žaljenje zbog tragičnog epiloga, koji ne nailazi na oduševljenje kod bilo kojeg pripadnika navijačkog pokreta, želimo poručiti javnosti da unatoč svemu svak ima pravo na osnovne ljudske potrebe! 

"Never surrender" - Izdržite!", poručili su Ultrasi.

Podsjetimo, danas su podršku Boysima dali i pripadnici Kohorte koji su u centru Osijeka razvili transparent: "Kohorta uz BBB", a svoju podršku za večeras je najavila i riječka Armada.