Mostarci 'zabijaju' u Ligi prvaka: Prvak Njemačke slavio dvije pobjede u kvalifikacijama

HFC Zrinjski, Njemačka

Prvak Njemačke TSV Weilimdorf za koji ove sezone nastupaju tri bivša igrača HFC Zrinjski ostvario je dvije pobjede u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu prvaka.

Momčad u novoj sezoni vodi hrvatski stručnjak Frane Despotović, a dres prvaka Njemačke nose Mostarci Franjo Delić i Ivan Knezović, te Josip Božinović koji je također igrao za Zrinjski.

U prvom susretu kvalifikacija Weilimdorf je s 5:1 svladao Spartu Belfast. Josip Božinović bio je trostruki strijelac, Sipahi je dao jedan gol, a Kopyt je zatresao vlastitu mrežu.

Prvak Njemačke u drugoj utakmici porazio je Racing iz Luksemburga s uvjerljivih 9:3. Čačić 3, Delić 2, Božinović, Sipahi, Fischer, Windhager dali su pogotke za Weilimdorf.

Posljednju utakmicu u skupini Weilimdorf igra večeras u 20.30 sati protiv ekipe Murexin Allstars, prvaka Austrije u futsalu. Obje momčadi imaju po dvije pobjede, s tim da prvak Njemačke ima bolju gol razliku i za plasman dalje odgovara mu i remi.

https://www.youtube.com/watch?v=uBGqQgvec0k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1SFm8iYaapy8ijNzGVnxuofL83jLxjyS-2iwFJRYZpZHSkYYloysC8884