MOSTARAC U MATIČNOM KLUBU Zrinjski dovodi Zvonimira Kožulja?

Zvonimir Kožulj
Pogon Szczecin

Za navijače, a i za medije "najslađi" dio sezone kada je nogomet u pitanju su prijelazni rokovi, odnosno Mercato. Klubovi u to vrijeme imaju pune ruke posla po pitanju slaganju kadra za novu sezonu. 

Tako je i pod Bijelim Brijegom. Odmah po završetku sezone osmerostruki prvak Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski razišao se s pet igrača. Klub su napustili Almir Bekić; Dragan Juranović, Karlo Kamenar, Nikola Mandić i Petar Bojo. Silvio Ilinković vratio se u Rijeku gdje bi i trebao nastaviti svoju karijeru budući da Sergej Jakirović jako dobro poznaje njegove kvalitete, dok su Mario Ćuže, Petar Sučić i Milan Vukotić krenuli ka Zagrebu i Dinamu čiji su igrači.

Kada su u pitanju dolasci, za sada su među Plemiće stigli Mato Stanić iz Rijeke te napadač Nikola Marić koji je danas potpisao s Mostarcima. U narednim danima očekuju se potpisi Aldina Hrvanovića te Darija Čanađije iz Šibenika. Za sada je još upitno dolazi li pod Bijeli Brijeg vratar Šibenika Lovre Rogić.

Sadržaj se učitava...

No, to sigurno neće biti sve. Kako doznaje Hercegovina.info Zrinjski je pred dovođenjem Zvonimira Kožulja. Riječ je o Mostarcu koji je nogomet krenuo trenirati u Zrinjskom, da bi veći dio omladinske škole proveo u Širokom Brijegu otkuda je 2016. godine transferiran u Hajduk za 650.00 eura. 

Sadržaj se učitava...

Klub s Poljuda ga je u srpnju 2018. godine za milijun eura prodao u Pogon iz Poljske gdje je igrao svoj najbolji nogomet karijere. Od 2020. do 2022. godine imao je epizodu u Turskoj gdje je nastupao za Gaziantep i Eyüpspor, a nakon problema s ozljedama vratio se u Poljsku. Posljednji angažman imao je u Sandecji.

U Zrinjski bi Kožulj trebao stići kao slobodan igrač budući da mu je ugovor s poljskim klubom istekao još u travnju ove godine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.