FOTO/VIDEO  Mostar Stari Grad osvojio i Kup, Zrinjski skupo 'prodao kožu'

FC Mostar Stari Grad Staklorad, HFC Zrinjski
Hercegovina.info

FC Mostar Stari Grad Staklorad osvajač je Kupa BiH za sezonu 2020./2021. Igrali Ivana Božovića večeras su u uzvratnom susretu svladali gradskog rivala Zrinjski u zanimljivom susretu rezultatom 4:7.

Poveo je Stari Grad u 4. minuti. Kahvedžić je lijepo podvalio loptu za Bilala Jelića koji lijepo pogađa za vodstvo gostiju. Već u idućem napadu Stari Grad vodi 0:2. Kahvedžić je prekinuo jedan napad Zrinjskog istrčao kontru, loptu dodao do Radmilovića koji nakon gužve i odbijanja lopte od obrane Zrinjskog povećava prednost. 

U 6. minuti već je 0:3. Ponovno su gosti presjekli napad Zrinjskog, sam je kontru istrčao Jelić i pogodio mrežu pored istrčalog vratara Zrinjskog.

Za novo slavlje Starog Grada trebala je nepuna minuta. Nakon jednog prekida, lopta je došla do Lazarevića koji je zakucava neobranjivo pod gredu Čolaka.

Zrinjski do prvog pogotka na utakmici dolazi u 10. minuti. Nakon lijepe kombinacije domaćih precizan je bio Bubalo.

Samo dvije minute kasnije novi gol za Zrinjski. Drežnjak je dobro pronašao Marića na drugoj vratnici koji loptu šalje u mrežu Stanislava Galića.

U 15. minuti gosti vraćaju na tri pogotka razlike. Lijepo se snašao Nermin Kahvedžić i uhvatio Čolaka na krivoj nozi.

Rezultatom 2:5 otišlo se na odmor. 

FC Mostar Stari Grad Staklorad,HFC Zrinjski

U nastavku prvi do pogotka stižu igrači Zrinjskog. Nakon što je pucao Bubalo, lopta je došla do Marića koji fenomenalno petom vara Galića i šalje loptu u mrežu za 3:5.

U 32. minuti Zrinjski vraća neizvjesnost utakmici. Kalajdžić je lijepo proigrao Bubala koji pogađa mrežu gostiju.

Nakon toga Zrinjski je bacio sve karte u napad. No, jedan napad Bubala presijeca Stefan Rakić te u kontri loptu dodaje do Lazarevića koji rješava pitanje pobjednika i osvajača Kupa.

Do kraja utakmice vidjeli smo još jedan pogodak. Nakon šestog akumuliranog prekršaja Zrinjskog, siguran izvođač bio je Bilal Jelić za konačnih 4:7.

Nakon osvojenog prvenstva, Mostar Stari Grad tako je osvojio i naslov Kupa te pokazao kako u ovoj zaista nema konkurencije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.