MOSTAR Bruno - You'll never walk alone!

Petrinja navijač Liverpool
Screenshot

Prvu stvar koju je Petrinjac Bruno Lončarević u vrijeme razornog potresa izvukao iz svog stana bila je plača na kojoj se nalazi znak engleskog velikana Liverpoola.

Ovaj inženjer radiologije u Klinici za infektivne klinike Fran Mihaljević veliki je navijač aktualnog prvaka Engleske. Njegova priča došla je do brojnih navijača Liverpoola diljem svijeta, kao i do samog kluba. Odmah su se odlučili pomoći svom "bratu po navijačkim bojama" i skupljati donacije za njega i njegovu obitelj.

Tako su odlučili i navijači Liverpoola iz Mostara. Pomoć za Brunu skupljat će u svojoj stalnoj bazi Shankly's Pubu.

Petrinja navijač Liverpool

"Dragi naši gosti, vjerujemo da ste svi upoznati za stanjem koje je zadesilo naše prijatelje u Petrinji, Glini i Sisku. Budući da im je pomoć prijeko potrebna, odlučili smo se i mi uključiti u humanitarnu akciju. Dakle, radi se o humanitarnoj akciji za Brunu Lončarevića. Bruno Lončarević iz Petrinje je veliki navijač Liverpoola i član Udruge navijača Liverpoola Hrvatska. U potresu je izgubio svoj stan za čiju je renovaciju podigao kredit u iznosu 130.000 kuna, dok je njegova obitelj već dan ranije u prethodnom potresu izgubila kuću. Bruno je nakon potresa utrčao u svoj stan da uhvati ono bitno prije nego se zgrada uruši - koji komad odjeće i svoj "This is Anfield" znak. Nakon što je emitirana Brunina izjava na RTL-u, navijači diljem Hrvatske, zemalja u regiji ali i svijeta, bivši igrači, novinari i mnogi drugi poslali su ogromnu količinu podrške za Brunu i njegovu obitelj."

Petrinja navijač Liverpool

"Iza nas  je nekoliko uspješnih humanitarnih akcija, pa se nadamo da će tako biti i sa ovim akcijom. Budimo i mi humani, pokažimo veliko srce i pomozimo našem Redsu u ovoj teškoj nevolji koja je zadesila njega i njegovu obitelj. Od danas se kasica nalazi na šanku i otvorena je za sve dobrovoljne priloge. Svi prihodi će biti transparentno objavljeni i uplaćeni Bruni na račun. YNWA", stoji u objavi Shankly's Puba.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.