Momčad Posušja protiv Igmana u zadnjoj minuti uzela bod

HŠK Posušje i FK Igman
HŠK Posušje

Bez pobjednika je završila utakmica između HŠK Posušje i FK Igman, a krajnji rezultat je bio 2-2. Posušje je danas imalo mnoštvo šansi, na kraju osvojilo bod, a može da bude zadovoljno s obzirom da su gosti iz Konjica vodili 2:0 na poluvremenu, piše sportsport.

Domaći tim je u prvom dijelu bio opasniji i propustio je nekoliko odličnih prilika, uglavnom preko agilnog Hanuljka koji je pogodio i prečku, a odlično je branio i gostujući golman Ćeman.

Ipak, Igman je bio taj koji je pogađao i kaznio promašaje domaćih. U 19. minuti dosuđen je penal za goste, a nakon što je Kukić obranio udarac Ramića, lopta se ponovno odbila do napadača Igmana koji je iz drugog pokušaja bio siguran za vodstvo 1:0, navodi Klix.

U 43. minuti Horić je grubo pogriješio, a rerervista Blagojević je iskoristio poklon i povisio je na 2:0. U nastavak meča Posušje kreće s tri nova igrača, pošto je trener domaćih napravio tri izmjene. Imali su Posušaci inicijativu, ali Igman se dobro branio.

Posušju se najzad isplatila dominacija, kada je u Pavkovića srušio golman Ćeman u svom kaznenom prostoru, a isti igrač zabio s 11 metara za 1:2. I kada se činilo da se gosti vraćaju kući s tri velika boda, Lukić je u 90. minuti postigao eurogol za konačnih 2:2 i podjelu bodova na Mokrom Docu.

Posušje će u narednom kolu gostovati Slobodi, dok će Igman dočekati Slogu.