Modrić: Sjajno je opet biti na travnjaku

Osjećam se sjajno. Nisam u 70 minuta igre u povratku osjetio niti najmanju bol i to je ono najvažnije. Krasno je vratiti se nogometu i jako sam sretan zbog toga. Doista osjećam ogromno olakšanje nakon dugih triju mjeseci – rekao je nasmiješeni hrvatski vezni nogometaš, koji nije igrao nogomet od kraja kolovoza, kada je slomio potkoljeničnu kost desne noge.

U utorak je na trening igralištu Spursa odigrao 70 minuta u dvoboju kombinirane Tottenhamove momčadi protiv niželigaša Grays Athletica. Menadžer Harry Redknapp pozorno je pratio svog playmakera u svakom njegovu pokretu. Bio je oduševljen, baš kao i trener zadužen za razvoj igrača Clive Allen.

- Ne mogu se načekati da opet zaigram. Protekla su tri mjeseca bila teška, no sada su iza mene. Napredovat ću korak po korak i čekati da me menadžer ubaci među kandidate za momčad.

- Kad sam nakon ozljede shvatio koliko je ona ozbiljna, bio sam uništen. Bila je to moja prva ozbiljnija ozljeda u životu i bilo mi je stoga neigranje jako teško prihvatiti. Sada je sve to iza mene i želim gledati samo unaprijed.

- Imamo odličnu momčad, sjajan smo kolektiv, s puno dobrih nogometaša. Dobro je to za klub. Imamo pregršt opcija i to je pozitivno. Nadam se da možemo nastaviti u dosadašnjem ritmu uspjeha – zaključio je Modrić.