MODRIĆ O NOVOM UGOVORU "Ne želim ga zato jer sam legenda ili Luka Modrić. Želim ostati samo ako mogu pomoći klubu"

Luka Modrić
AFP

Luka Modrić jučer je predstavljao Real na konferenciji za medije u Liverpoolu, dan prije prve utakmice osmine finala LP-a, a njegove riječi su jedna od top tema španjolskih medija i dan poslije. Madridski As piše: "Zbog ovoga je velikan još veći: Modrić priznao grešku i rekao da ne želi milostinju."

To se odnosi na Modrićev komentar o slabijim igrama nakon povratka sa SP-a i to što Real 37-godišnjoj legendi još nije ponudio produljenje ugovora, koji istječe za samo četiri mjeseca. "Igram sve bolje nakon Svjetskog prvenstva, koje je ostavilo traga na meni. Pogriješio sam što sam počeo igrati za Real odmah po povratku iz Katara umjesto da sam prošao poseban program i nužni oporavak. Međutim, osjećam se bolje i vraćam se.

Što se tiče produljenja ugovora, to želim zaslužiti, a ne da mi se pokloni jer sam legenda ili Luka Modrić. Nitko mi nikad ništa nije poklonio. Ne želim ostati u Realu zbog svojih zasluga iz prošlosti, nego ako imam kvalitetu potrebnu klubu u budućnosti. Što god bilo, Real je klub mog života i to se ne može promijeniti", rekao je Modrić