MODRI DRAGULJ Veliki potpis u Dinamu, najbitniji u posljednje vrijeme

Martin Baturina
GNK Dinamo

Nakon što je Uprava Dinama završila posao oko novih ugovora za pet prvotimaca Dinama koje je započeo bivši sportski direktor Ante Čačić, danas je dogovorena još jedno produženje suradnje na obostrano zadovoljstvo. Radi se o jednom od najvećih dragulja Dinamove svlačionice koji je ove godine, zahvaljujući svojim izvedbama, privukao pažnju nogometne javnosti. Debitirao je kod Damira Krznara, a Ante Čačić promovirao ga je u Dinamovu desetku i animirao ga na pregovore o potpisu novog ugovora.

Mladi maksimirski fantasista, daroviti 20-godišnji Martin Baturina, parafirao je novu ugovornu obavezu s Dinamom i time dodatno učvrstio suradnju s klubom u kojem gradi platformu za veliku karijeru.

U Dinamu je od svoje 14. godine, prva seniorska iskušenja dočekao je u drugoj momčadi plavih, a puni zamah načinio krajem prošle i tijekom ove sezone. Iza sebe već ima plasman u europsko proljeće, prošao je „sito“ play-offa i „rešeto“ grupne faze Lige prvaka, a u međuvremenu se prometnuo i u jednoga od junaka na domaćoj sceni gdje je posebice znao zablistati u derbijima protiv prvog pratitelja na ljestvici, Hajduka.

"Prije svega želim zahvalit klubu na povjerenju. Dosadašnji dio sezone za mene i klub je bio odličan i nadam se da će kruna svega biti obrana naslova prvaka. Hvala i mojim suigračima koji su me sjajno prihvatili u svlačionici. Čast je učiti od najboljih igrača kakve Dinamo ima. Isto tako hvala i navijačima na potpori koju mi pružaju. Ovim putem ih pozivam već u subotu da dođu na Maksimir i da zajedno završimo ovu sezonu na najbolji mogući način", rekao je mladi Baturina.