MODRI DRAGULJ Bišćan nahvalio bivšeg igrača Zrinjskog koji se izborio za prvi sastav s najjačom momčadi

Petar Sučić
GNK Dinamo

Nogometaši Dinama danas su u prijateljskom susretu svladali CSKA rezultatom 3:2. Strijelci za Modre danas su bili Špikić, Emreli i Drmić. Igor Bišćan na raspolaganju je danas imao i "reprezentativce" koji su imali nekoliko dana više odmora pa je zaigrao u najjačem sastavu. Ono što je zanimljivo je to kako se Bišćanu u prvi plan nametnuo Petar Sučić koji je prošle sezone nosio dres HŠK Zrinjski.

Postavio ga je Bišćan u prvi sastav, pa je on izgledao ovako; Nevistić, Ristovski, J. Šutalo, Perić, Ljubičić, Mišić, Sučić, Špikić, Emreli, Ivanušec, Petković.

"Sve u svemu sam zadovoljan. Mislim da smo bili dobri tijekom cijele utakmice. Prvo poluvrijeme smo imali jaču momčad na terenu, prvi put reprezentativce s nama. Mislim da smo odradili dobrih 45 minuta i mislim da smo zaslužili još koji pogodak s obzirom na šanse koje smo imali, ali zbog dekoncentracije rezultat izgleda tako kako izgleda.Stanje na terenu je bilo drugačije i mislim da smo zaslužili uvjerljiviju pobjedu", rekao je Bišćan nakon utakmice.

Sadržaj se učitava...

Zadovoljan je što na raspolaganju ima gotovo sve igrače.

"Bilo je dobrih stvari, dobro je da su se reprezentativci priključili. Treću utakmicu ćemo iskoristiti da im damo još neku minutu više i da izvučemo maksimum iz svega ovoga što se događa u pripremnom razdoblju koji je bio malo kompliciran, ali mislim da ide sve u dobrom smjeru i da ćemo relativno spremni dočekati prvu utakmicu".

Upitan je li ovo početni sastav za Superkup protiv Hajduka Bišćan je rekao.

"Nisam razmišljao o tome kada sam slagao ekipu za ovu utakmicu. U planu je bilo da damo minutažu reprezentativcima".

Antonio Marin danas nije igrao.

"Procijenili smo da je pametnije da ga poštedimo danas. Osjetio je neke probleme i veliki umor. Igrao je zadnju utakmicu 90 minuta, pa smo ga odlučili poštedjeti."

Pohvalio je posebno Petra Sučića.

"Dobro trenira, radi korisne stvari za momčad i sluša. Ekipa ga je prihvatila i to je dobro."

Nakon 309 dana na teren se vratio Boško Šutalo.

"Lijepo. Mislim da je Boško zaslužio i malo sreće sa zdravljem i da mu konačno krene, da zaigra kako spada i pokaže kako je igrač koji  može pomoći. Nadam se da će to potrajati dugo jer će nam biti sigurno od koristi", zaključio je Bišćan.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.