MLADI VEZNJAK PRODUŽIO UGOVOR "Zrinjski je pomogao njemu, a on je pokazao odanost klubu"

Ivan Bašić
HŠK Zrinjski

Mladi 19-godišnji veznjak Ivan Bašić produžio je ugovor s HŠK Zrinjski. Kako su objavili u četvrtak iz mostarskog kluba, mladi Posušak potpisao je ugovor do 2025. godine.

Bašiću je ugovor sa Zrinjskim prije potpisa imao do 31. svibnja 2022. godine, te je na kraju sezone mogao otići kao slobodan igrač. No, ni on ni njegovi zastupnici nisu to željeli učiniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ivan je potpisom pokazao vjernost Zrinjskom. Klub je njemu puno pomogao, a sada će i on pomoći klubu. Upita za njega je bilo, ali mi ne želimo da on iz Zrinjskog ode kao slobodan igrač, što bi možda brojni igrači u ovoj situaciji i napravili. Ovo je najbolja odluka za sve", rekao nam je zastupnik nadarenog veznjaka Ivica Džidić.

Dolaskom Sergeja Jakirovića na trenersku poziciju, Bašić se u paru s Igorom Savićem ustalio u početnoj postavi Zrinjskog na središnjoj poziciji u momčadi. U 16 utakmice ove sezone upisao je četiri pogotka i tri asistencije te je stalni član mlade reprezentacije BiH. Pred njim je sigurno lijepa karijera, a već ove sezone ima priliku osvojiti svoj prvi seniorski naslov.

Prema Transfermarktu Bašić se trenutno cijeni na 550.000 eura, a sigurni je kako će ona u budućnosti još više rasti.