Mladi 'vatreni' bez potpore naših navijača na Čika Dači

Hrvatska vatreni, mladi vatreni, mladi vatreni, pripreme, Međugorje, Zdravko Mamić, mladi vatreni, mladi vatreni, Alen Halilović, Nenad Gračan

Hrvatski nogometni savez rastužio je hrvatske navijače koji su namjeravali krenuti put Kragujevca bodriti mladu reprezentaciju u kvalifikacijskom ogledu sa Srbijom. HNS taj je događaj ocijenio kao utakmicu visokog rizika stoga će hrvatska reprezentacija tražiti pozitivan rezultat bez potpore navijača. Priopćenje donosimo u cijelosti.
"Kao što je poznato, u Kragujevcu, u subotu, 04.09.2010. godine s početkom u 16,00 sati će se odigrati kvalifikacijska nogometna utakmica između U-21 reprezentacija Srbije i Hrvatske za plasman na Europsko nogometno prvenstvo. HNS je primio određeni broj upita za kupnju ulaznica za ovu utakmicu te vas ovim putem želimo obavijestiti da ulaznica nema. UEFA je obje utakmice U-21 reprezentacija Srbije i Hrvatske proglasila utakmicama visokog rizika.

Oba saveza – FS Srbije i NS Hrvatske su prije prve utakmice koja se odigrala u Varaždinu, 13. listopada 2009., odlučili da će se obje utakmice odigrati bez prisutnosti gostujućih navijača. Kako na utakmici u Varaždinu nije bilo gostujuće tribine, jednako tako vas želimo izvjestiti da je neće biti ni u Kragujevcu, a time niti ulaznica za navijače iz Hrvatske. Zahvaljujemo se na interesu i sigurno velikoj podršci koju bi imali, međutim, molimo za razumijevanje naših navijača i ne preporučamo put prema Kragujevcu jer stadionu neće biti moguće prići bez ulaznica."

izvor: 24sata.hr.