FOTO/VIDEO  Mladi Plemići ubrzanim tempom nastavljaju sa odigravanjem utakmica u Međugorju

zrinjski 2009 godiste
Ponovno su na teren izašle dvije momčadi HŠK Zrinjski godišta 2009.

Mladi nogometaši HŠK Zrinjski crveni ubilježili su dvije pobjede. Prvo su slavili visoku pobjedu nad ekipom ŠF Leostars iz Trebinja od čak 6:1. Mladi Plemići su odlično odigrali utakmicu, a pobjeda je mogla čak biti i mnogo izraženija.

Nakon Leostarsa Zrinjski crveni je slavio i protiv Hercegovca iz Bileće, tako da je jučerašnjim danom Zrinjski crveni osvojio bodova. Također, sve zanimljivije trenutke i sa ove utakmice možete pogledati u video isječku.

Sa novim bodovima HŠK Zrinjski crveni sa 19 bodova trenutno se nalazi na petom mjestu.

Za HŠK Zrinjski crveni u ovim utakmicama su nastupili: Leon Marić, Lovro Škrobo, Sandro Zovko, Ivan Miletić, Domagoj Matić, Josip Buhovac, Robert Tomić i Rafael Peša. Ekipu sa klupe vodio je trener Marin Jovanović.

Također, jučer je nastupila i ekipa HŠK Zrinjski bijeli koja je ubilježila jedan remi i poraz. Prvu utakmicu mali Plemići odigrali su protiv vršnjaka iz FK Hercegovac. U zanimljivoj utakmici rezultat je na kraju glasio 1:1. U drugoj utakmici Zrinjski bijeli je teško poražen od ekipe ŠF Leostars sa 0:5.

HŠK Zrinjski bijeli se na ljestvici trenutno nalaze na 10. mjestu sa šest osvojenih bodova.

Za ekipu HŠK Zrinjski bijeli jučer su nastupili: Gabrijel Peša, Jurica Glavina, Lovro Bilić, Vito Avmedovski, Leon Špec, Petar Bošnjak, Zlatko Ivanković, Marko Drežnjak i Marko Buhovac. Ekipu sa klupe vodio je trener Marin Jovanović.

Već danas HŠK Zrinjski 2009. godište kreće za Slavonski Šamac gdje će tijekom vikenda sudjelovati na nogometnom turniru "Šamački ponos 2019." u organizaciji NK Graničar iz Slavonskog Šamca.