MISTER 100 POSTO Denis Ćorić ne posustaje s Posušjem, ali to je samo pozitivan nastavak iz Gabele

Denis Ćorić
HŠK Posušje

HŠK Posušje u nastavku u proljetnim dijelu sezone igra odličan nogomet, a s njim su stigli i odlični rezultati. Naime, u pet odigranih susreta, klub s Mokrog Doca ne zna za poraz, ali ne zna ni za remi. Plavo-bijeli su ostvarili tri prvenstvene pobjede i dvije u Kupu.

Proljetni dio sezone započeo je pobjedom protiv Laktaša u osmini finalu Kupa. Potom je Posušje u prvenstvu svladalo Zvijezdu 09 na domaćem terenu i Tuzla Citzy u gostima.

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH Posušje je svladalo Slogu, da bi u vikendu koji je iza nas na Mokrom Docu pao i Velež.

Pet je to utakmica koje s klupe u svom drugom mandatu vodio Denis Ćorić koji je na polusezoni ponovno preuzeo HŠK Posušje koje je i prije tri godina vratio u Premijer ligu.

"Samo ponizno dalje, bez neke euforije", kratak je bio komentar Ćorića danas za Hercegovina.info na konstataciju o pet pobjeda iz pet susreta.

Da je statistika na strani Denisa Ćorića, govore i Brojke koje imao u GOŠK-u. Prije dolaska u Posušje, svoj posljednji angažman Ćorić je imao upravu u Gabeli, još jednom klubu kojeg je vratio u Premijer ligu.

GOŠK je Ćorić vodio u točno 50 susreta. Na klupi Gabeljana upisao je čak 28 pobjeda, 12 neodlučenih susreta te samo 10 poraza.