FOTO  Miljkovići/Ulog šokirali Aveniju

Liga mjesnih zajednica grada Mostara
Liga MZ Grada Mostara

Sinoć je nastavljena Liga MZ Grada Mostara. Veliku pobjedu ostvarila je momčad Miljkovići/Ulog protiv Avenije (6:5). Momčad koja baš i nije navikla na pobjede na Ligi mjesnih zajednica Mostara odigrala je veliku utakmicu te stekla realne izglede za prolazak dalje. Pobjednički sastav je već u uvodu primio gol, ali to kao da je motiviralo igrače koji su se brzo vratili u igru i preokrenuli stvari u svoju korist. Sastav koji su možda neki vidjeli kao najslabiji u skupini u preostala dva susreta ima priliku i proći.

Miljkovići/ Ulog- Avenija 6:5 (Miljkovići /Ulog – Nedjeljko Begić x2, Stanko Cvitković, Ivan Babić, Željko Puljić, Vedran Biokšić) (Robert Zelenika x2, Marko Grdžan, Peđa Trutina, Igor Trutina)

U drugom susretu Žito je svladalo Bijeli Brijeg- 6:3. Strijelci za Žito bili su Ivan Jurić, Dragan Tomić i Goran Zeko. Trojica igrača mrežu su tresli po dva puta. Za Bijeli brijeg precizni su bili Marko Golemac dva puta te Luka Pehar.

U trećem susretu večeri Kruševo je svladalo Centar 2 rezultatom 4:0, a strijelci su bili Petar Čule, Martino Gabrić te dva puta  Tomo Martinović.

Liga se nastavlja večeras, a raspored je sljedeći:

Liga mjesnih zajednica grada Mostara