MILIČEVIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Nema bolova u rebrima spreman sam za Celtic, a protiv Zrinjskog će biti malo neobično igrati

Hrvoje Miličević
FK Sarajevo

Momčad Sarajeva večeras će u play-offu kvalifikacija za Europa ligu na Bilinom polju ugostiti škotskog velikana Celtic. Bit će to velika prilika za ekipu Vinka Marinovića da izbori grupnu fazu natjecanja. Iako su svi u Sarajevu svjesni da je Celtic favorit, nadaju se najboljem.

"Celtic je favorit, no, i mi imamo svoje šanse. Gledali smo ih i analizirali i možemo iznenaditi u 90 minuta. Igraju u formaciji 3-5-2 i njihov desni bek, odnosno krilo u toj formaciji je jako opasan i brz. U napadu imaju Christija i Eduarda. To su dva napadača koja su jako dobra. Morat ćemo pružiti jako dobru partiju da bi pobijedili Celtic", kaže za hercegovina.info veznjak Bordo momčadi Hrvoje Miličević koji se vraća u momčad nakon izbivanja s terena zbog ozljede.

"Osjećam se dobro. Ne osjećam više bolove u rebru koje sam imao i spreman sam za utakmicu.

Kaže kako se u Sarajevu osjeća jako dobro.

"Znao sam o kakvom klubu se radi. Kako su mi rekli za Sarajevo tako me i dočekalo. Klub je podignut na jedan viši nivo za BiH prilike. Od samog kampa do organizacije, sve je zaista jako dobro ovdje. Osjećam se odlično."

Ne misli da je povratak u BiH korak unatrag, već i moguća odskočna daska za neki ovi inozemni transfer.

"Naravno, pogotovo nakon rezultata u Europi. Ne samo za mene već i za moje suigrače. Ja sam odigrao 14 utakmica za klub i imam samo jedan upisan poraz protiv Bresta, a i sami ste vidjeli što se u toj utakmici sve događalo. Sve se to gleda i prati. No, kažem meni je ovdje odlično sada i ne razmišljam puno o budućnosti."

U ponedjeljak će po prvi puta istrčati pod Bijelim Brijegom, a da nije u dresu Zrinjskog. Kaže kako je Zrinjski sve bolji.

"Zrinjski se dosta podigao, naročito nakon europskih izdanja, no još ne razmišljamo o toj utakmici. Što se same utakmice tiče, bit će emocija, ipak je Zrinjski moj klub. Bit će malo čudno biti na drugoj strani, ali ja sam profesionalac i želim pobijediti tu utakmicu."

Cilj njegove momčadi je dupla kruna.

"U odličnoj smo formi i težimo duploj kruni, ali sve je moguće. Možda nas netko neočekivano iznenadi u Kupu, kao što mi večeras možemo iznenaditi Celtic. U nogometu je sve moguće" zaključio je Miličević za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.