MILETIĆ PRED IZRAEL Nadamo se našem vrhunskom danu, a njihovom lošijem

Luka Miletić Luka Juričić
FK Željezničar

Nogometaši Željezničara danas su otputovali za Izrael gdje će u prvom pretkolu Europske lige gostovati kod Maccabi Haifea. Prije samog puta obavljeno je testiranje svih igrača na koronavirus i nažalost Covid infekcija je potvrđena kod šest nogometaša momčadi Amara Osima, te će Željezničar na put oslabljen.

Nekoliko trenutaka prije nego se Željina ekspedicija ukrcala na avion razgovarali smo sa stoperom Plavih Lukom Miletićem.

"Nažalost naših šest suigrača je pozitivno na koronu i neće nam moći pomoći u Izraelu. No, dobra je vijest da su svi bez simptoma i odlično se osjećaju. Zdravlje je ipak najvažnije" rekao nam je Luka Miletić.

Kaže kako na put ipak ne putuju s bijelom zastavom.

"Činjenica je da je Maccabi favorit. To je vrhunska momčad koja svake godine igra Europsku ligu, a k tome igraju na svom terenu.  No, mi idemo dati sve od sebe i probati iznenaditi. Nadamo se našem vrhunskom danu, a njima malo lošijem. Idemo izvući maksimum i u malo sreće nadam se da možemo proći."

Ne putuju igrači Amara Osima u dobrom rezultatskom raspoloženju. Na svom terenu su u prošlom kolu iznenađujuće poraženi od Mladosti.

"Težak poraz. Vratili su nam se silni promašaji. Moramo to što prije zaboraviti. Sada nam slijedi stanka, pa gostovanje u Širokom. Moramo se vratiti pozitivnom nizu, pobijediti Široki na Pecari i ostati na prvom mjestu", rekao je prije samog puta u Izrael za hercegovina.info Luka Miletić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.