MERCATO Za talijanski klub potpisao i Luka Suton, ali i Blago Gašpar

Luka Suton, Blago Gašpar, Mirko Hrkać
Ilustracija/ Veljko Martinović, Dalmatinskiportal.hr/hercegovina.info

Luka Suton od danas je novi igrač talijanske Mantove. Nakon što je jučer Mirko Hrkać za hercegovina.info potvrdio kako odlazi u talijanskog prvoligaša, danas je potpis na ugovor s Mantovom stavio i Luka Suton dosadašnji igrač Vrgorca.

"Ovo je sigurno veliki iskorak u mojoj karijeri. Potpisati za jedan talijanski klub, a posebno za Mantovu koja ima velike ambicije za ući u play-off u idućoj sezoni. Spreman sam za taj novi izazov. Mislim kako s trenerom Despotovićem možemo ostvariti velike stvari. Osim što želim napredovati kao igrač, u Italiji želim sebe unaprijediti kao čovjeka, naučiti novi jezik i biti u nekom novom okruženju. Zahvaljujem se Vrgorcu i svim prijašnjim klubovima koji su mi puno pomogli da napredujem u mojoj karijeri i ostvarim sve što sam ostvario. Zahvaljujem se ovim putem i izborniku Stankoviću i reprezentaciji Hrvatske te svim mojim trenerima. U Vrgorcu sam proveo dvije i pol predivne godine. Rado ću se sjećati svakog trenutka i nadam se da ćemo se u budućnosti ponovno sresti", rekao je Luka Suton za hercegovina.info.

I kada smo mislili kako će Hrkać i Suton biti jedina dva Hercegovca u momčadi Mantove, u trenutku pisanja ovog teksta stigla nam je potvrda kako je novi igrač Mantove Širokobriježanin Blago Gašpar, koji također u Italiju odlazi iz Squarea.

Luka Suton,Blago Gašpar,Mirko Hrkać

Podsjetimo, ovo je četvrti futsaler iz Hercegovine koji je u ovom prijelaznom roku otišao u Italiju. Prvi transfer koji smo objavili bio je onaj Josipa Sutona koji je otišao u talijansku Meta Cataniu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.