MENALO ZA HERCEGOVINA.INFO Već sutra imam pravo nastupa, mislim da ću kod Rožmana dobiti pravu šansu

Luka Menalo
Luka Stanzl/PIXSELL

Čapljinac Luka Menalo od danas će nositi dres kluba s Rujevice, odnosno dres NK Rijeka. Menalo je na inzistiranje trenera Rijeke Simona Rožmana iz Dinama doveden na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Budući kako kod Zorana Mamića nije imao naročito veliku minutažu, nije mu bilo teško iz Maksimira krenuti put Rujevice. Danas je boravio u svojoj Čapljini, a po dogovoru odmah je krenuo za Slavoniju, točnije u Vinkovce gdje njegova nova momčad sutra igra utakmicu protiv Dilja u Kupu.

"Već sutra imam pravo nastupa. Danas sam bio doma u Čapljini i čim je pao konačni dogovor s Rijekom krenuo sam najprije za Zagreb, pa ću sutra za Slavoniju" kaže Menalo za hercegovina.info.

Kaže kako je Rijeka trenutno najbolji izbor za njega.

"U razgovoru s čelnicima kluba, odlučili smo kako je ovo najbolja opcija. Meni treba minuta, a u Dinamu sam ipak bio na klupi i čekao svoju šansu. S obzirom na to da je trener Rijeke upravo inzistirao na mom dolasku, shvatio sam da ću tamo dobiti potrebnu minutažu i pravu šansu."

Pravi izazovi ga čekaju na Rujevici.

"Klub je uređen na najvišem mogućem nivou. Rijeka će igrati Europa ligu i to s velikim klubovima poput Napolija. Mislim da ću se uspjeti dobrim igrama nametnuti se treneru i osigurati svoje mjesto u momčadi."

Dobro društvo čeka ga u Rijeci.

"Prije nekoliko dana put Rujevice otišao je moj suigrač iz Dinama Sandro Kulenović, a tamo je i Stjepan Lončar s kojim sam igrao u Širokom. Mislim da će sve biti super i da ću opravdati očekivanja", rekao je Menalo u razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.