FOTO  Međugorje: Nezadovoljni BBB ostali iza vrata

BBB, BBB, Dinamo, BBB, Dinamo, Zdravko Mamić, BBB, bojkot, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, Međugorje, BBB, Zdravko Mamić, bojkot, BBB, bojkot, Dinamo, navijači, HNS, BBB, Dinamo, BBB, luksemburg, navijački neredi

Oko 200 navijača nezadovoljnih politikom kluba, a posebice Zdravkom Mamićem, za kojega kažu da je od kluba napravio privatnu igračku, nisu uspjeli u namjeri da dođu do trenera i igrača Dinama.


Trener Vahid Halihodžić večernji trening je zatvorio za javnost tako da su navijači ostali ispred vrata dvorane koju je osiguravalo osiguranje. Nakon što su se uvjerili da neće moći nazočiti treningu navijači su ispred dvorane počeli s navijanjem i skandiranjem uvreda na Mamićev račun, sve to začinivši i s nekoliko baklji i petardi. Navijači Dinama su se nakon desetak minuta navijanja mirno razišli.

Treba reći i kako najavljeni prosvjed nije naišao na dobar prijem kod svih navijača pa je tako pred vratima dvorane bilo i onih koji su bili protiv prosvjeda, a dobar broj navijača Dinama iz Hercegovine nije ni planirao dolazak na prosvjed.

Ljubuski-online / Foto: hercegovina.info