Mateo Sušić napustio kamp reprezentacije BiH

Mateo Sušić Francuska BiH
Instagram

Nakon odlično odrađene utakmice protiv Francuske u gostima, povratnik u dres reprezentacije BiH Mateo Sušić, danas je napustio reprezentativni kamp te neće konkurirati za dvoboj protiv Kazahstana. Naime, kako nam je nogometaš Cluja potvrdio, on je u utakmici protiv Francuske zadobio ozljedu.

"Imam parcijalnu rupturu aduktora. Liječnici su mi to otkrili nakon utakmice s Francuskom. Odluka je bila da se ne riskira kako se ne bi teže ozlijedio. Istu sam zadobio u 5. minuti, ali sam igrao dok sam mogao, pa me izbornik izvadio. Sutra idem za Rumunjsku na terapije. Sigurno neću trenirati nekih desetak dana", kaže Sušić.

Zadovoljan je odrađenim, ali i atmosferom u reprezentaciji.

"Utakmica u Francuskoj je odlično odrađena. Prijateljska utakmica protiv Kuvajta je prošla dobro, a najvažnije bez ozljeda i to je najvažnije pred Kazahstan. Bitno je odigrati pravu utakmicu i uzeti tri boda radi samopouzdanja i dobre atmosfere pred sljedeće utakmice. U reprezentaciji je dosta je mladih igrača. Kada sam ja jedan od starijih onda vam je sve jasno. Atmosfera je jako dobra, a kada se dobro igra i idu rezultati, onda se i ozračje popravlja. Tako je i sada", ističe.

Sretan je zbog povratka među Zmajeve.

"Vratio sam se nenadano, dobio poziv i hvala Bogu odigrao dobro protiv Francuske kao i cijela ekipa. Mogu se nadati ponovnom pozivu izbornika", rekao je Sušić za Hercegovina.info.

Utakmica BiH - Kazahstan igra se sutra 7. rujna s početkom u 20:45 sati. Pobjedom bi se izabranici Ivayla Peteva u potpunosti vratili borbi za drugo mjesto u skupini.