MARKO PERVAN Riječ je o derbiju, a on je uvijek motiv više za pobjedu

Marko Pervan
NK Široki Brijeg

Jedan od derbija 7. kola m:ter Premijer lige BiH odigrat će NK Široki Brijeg i FK Željezničar u nedjelju, 13. rujna u 18 sati na Stadion Pecara.

Uoči spomenute utakmice u press salonu na Pecari održana je konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog stožera Toni Karačić i vezni igrač Marko Pervan.

- U pripremi ove utakmice na raspolaganju smo imali i reprezentativnu stanku koju smo iskoristili za mini pripreme u Tučepima, a odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu protiv trećeligaša Zmaja iz Makarske (1:0). Igrači jako dobro izvršavaju postavljene zadatke i optimist sam uoči novog derbija, kazao je Karačić i osvrnuo se na nedjeljnog suparnika.

  • U goste nam dolazi vrlo dobar suparnik koji je imao europsku utakmicu ovoga tjedna, ali siguran sam kako će biti dovoljno svježi u nedjelju. I oni će na Pecari tražiti svoje prilike. Naše utakmice su uvijek otvorene i ne sumnjam kako će i ovaj put biti tako. Očekujem kvalitetnu igru i, naravno, našu pobjedu, naglasio je Karačić.

Marko Pervan

Toni Karačić, FOTO: NK Široki Brijeg

Vezni igrač Marko Pervan istaknuo je kako se momčad nakon neugodnog poraza u Tuzli dobro rekuperirala, a i reprezentativna stanka im je dobro došla.

- Odmorili smo se i sada su naše misli fokusirane samo na FK Željezničar. Sigurno su kvalitetna momčad, ali imaju i određenih mana koje ćemo, siguran sam, iskoristiti i utakmicu okrenuti u svoju korist. Ipak je riječ o derbiju, a on je uvijek motiv više za pobjedu. Istina, bilo bi puno bolje da igramo pred navijačima, ali moramo poštovati naredbe nadležnih, istaknuo je Pervan za službenu stranicu NK Široki Brijeg.

Kada je riječ o igračkom kadru, šef stručnog stožera najavio je kako će vjerojatno biti pošteda određenih igrača koji rade smanjenim intenzitetom na treninzima. Ipak, nije htio više otkrivati poručivši zainteresiranim novinarima kako će „početni sastav odrediti nakon subotnjeg treninga“.

Nedjeljni derbi na Pecari počinje u 18 sati uz izravan prijenos na kanalu Arena Sport TV.

Classifiche fornite da SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.