Mario Mandić novi predsjednik Nadzornog odbora NK Široki Brijeg

Pecara
Arhiva

U utorak, 9. kolovoza u službenim klupskim prostorijama održana je konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora NK Široki Brijeg kojoj je nazočilo svih sedam članova izabranih na posljednjoj Skupštini (Frano Medić, Dražen Knezović, Tomislav Čolak, Mario Mandić, Miro Kraljević, Ivo Zovko i Marko Ćavar).

Za predsjednika Nadzornog odbora NK Široki Brijeg za četverogodišnje mandatno razdoblje jednoglasno je izabran Mario Mandić, suosnivač i izvršni direktor kreativne agencije za digitalni marketing Amadis d.o.o. iz Širokog Brijega te inicijator i organizator sada već regionalno prepoznatljivog širokobriješkog gastro festivala Street Food Fest.

Iza sebe ima bogato dugogodišnje iskustvo u području digitalnog marketinga i korporativnih komunikacija, kao i iskustvo u prodaji, koordinaciji projekata i koordinaciji prodaje u tvrtki TEM Mandeks d.o.o. za proizvodnju i veletrgovinu elektroinstalacijskog materijala i preradu plastičnih masa.

Na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora razgovoralo se i o aktivnostima koje bi doprinijele boljitku kluba i stvaranju dugoročne strategije razvoja kluba, a koja bi bila temelj za stabilan rad i rast kluba.

"Zahvaljujem se kolegama na ukazanom povjerenju i dijelim samo pozitivne dojmove. Nakon vrlo konstruktivne sjednice mogu potvrditi kako imamo razloga za optimizam. Mlađa ekipa ljudi koja voli klub spremna je uključiti se maksimalno kako bi se zadani ciljevi ostvarili i kako bi klub rastao u svim segmentima", istaknuo je novi predsjednik Nadzornog odbora NK Široki Brijeg Mario Mandić u izjavi za službenu stranicu.

U skladu s odlukama Skupštine, Nadzorni odbor je dogovorio i uvjete za natječaj za popunjavanje pozicija u tročlanoj Upravi (direktor i dva člana Uprave) te će isti biti raspisan već idući tjedan, kada će se ponovno sastati Nadzorni odbor.

"Imamo informacije kako je velik broj zainteresiranih osoba koje pretendiraju na pozicije koje ćemo raspisati", otkrio je Mandić.