Mario Ivanković sjeda na klupu HŠK Zrinjski

Mario Ivanković
hercegovina.info

Nakon odlaska Krunsolava Rendulića, uprava HŠK Zrinjski u potrazi je za novim trenerom. Proteklih dana Danko Šulenta je boravio u Zagrebu gdje je obavio neke razgovore, a jedan od njih je bio i onaj sa Stjepanom Tomasom, no do suradnje sigurno neće doći.

U koluarima se spominju imena još nekih hrvatskih stručnjaka poput Željka Kopića koji je nakon Tomasa jedan od favorita za klupu Plemića, ali i Samira Toplaka, no za sada o tome nema nikakvih konkretnih informacija.

U srijedu Zrinjski očekuje hercegovački derbi protiv Širokog Brijega u kojem su bodovi Plemićima itekako neophodni ukoliko žele zadržati korak s vodećim Borcem.

Kako doznaje Hercegovina.info utakmicu će s klupe voditi Mario Maka Ivanković kojemu ovo nije prvi put da ima "ulogu vatrogasca".

Za sada su informacije kako će Ivanković voditi Plemiće samo u hercegovačkom derbiju, a što će biti nakon toga, ostaje nam za vidjeti u danima koji su pred nama.

Utakmica između Zrinjskog i Širokog igra se u srijedu 22. studenog s početkom u 18 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.