MARIO IVANKOVIĆ Posebna je situacija zadesila naš klub

Mario Maka Ivanković
hercegovina.info

Cijeli stručni stožer HŠK Zrinjski, na čelu s Mladenom Žižovićem pozitivan je na koronavirus, priopćili su danas iz kluba s Bijelog Brijega. Tako će sutrašnju Kup utakmicu sa Slavijom u Mostaru voditi Mario Ivanković, trener kadeta mostarskog kluba.

"Posebna je situacija zadesila naš klub. Vidimo kako ima dosta problema u Premijer ligi, pa tako i kod nas. Cijeli stručni stožer će narednih deset do četrnaest dana mora u karantenu, tako da smo mi iz Škole nogometa Zrinjski dobili zadatak da pomognemo u narednih nekoliko utakmica. Uz njihovu pomoć i komunikaciju moramo napraviti najbolje što možemo i ostanemo u utrci za titulu, osvojimo što više bodova i prođemo u Kupu", rekao je Ivanković.

Ivanković kaže kako će Zrinjski odmarati neke igrače, ali da se protivnik ne smije podcijeniti.

"Dolazi nam Slavija, ekipa koja nije za podcijeniti. Klub je to koji ima tradiciju i dosta iskusnih igrača. Mi ćemo sutra izaći s jednim kombiniranim sastavom. Neke igrače ćemo sačuvati za prvenstvenu utakmicu u subotu protiv Olimpika. Mislim da je kvaliteta na našoj strani, bez obzira tko sutra bude igrao. Uz maksimalni pristup i zalaganje na terenu, prolazak u sljedeće kolo ne bi trebao biti problem", zaključio je uoči sutrašnje utakmice Mario Ivanković.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.